Er was eens…

Een artistieke mama met een hoofd boordevol ideeën, een doe-papa met twee rechterhanden en een kleine avontuurlijke stam! Maud Roegiers tekent en bedenkt het Elysta-universum en zorgt ervoor dat elke bestelling een uniek en persoonlijk eindresultaat vormt. Erwan Morelle op zijn beurt zorgt ervoor dat elke bestelling perfect vervaardigd wordt en met grote liefde haar leveradres bereikt.
Net zoals de Kleine Prins en zijn bekende schaap vroegen de kinderen hun ouders op een dag om bedden te bedenken waar ze hun mooiste dromen konden dromen!

En de rest was geschiedenis: Maud besloot haar ideeën voor het gezin op papier te zetten, die vervolgens door Erwan tot werkelijkheid werden gebracht!

Het resultaat: bedden in de vorm van een betoverend bos en een mollig monstertje! Maar dat was nog lang niet alles: in de woonkamer zag een uilenschommel het levenslicht en kwamen er stoeltjes, maar ook een hek waardoor de kinderen niet bij de trap konden!

De mogelijkheden leken eindeloos… En wat moest gebeuren, … gebeurde ook… Het gezin en hun kennissen waren zo enthousiast dat het koppel besliste om hun toffe creaties te verkopen! En zo zag het merk ‘ELYSTA’ in 2017 officieel het levenslicht!