Wieg Cododo – Wolkenbank

429,00  TVAC

De ‘Cododo-wieg’ (samen slapen), alleen maar praktisch!
Een bedje dat qua slaaphoogte perfect is aangepast aan het bed van de ouders, met een hoogte van 25 tot 55 cm en een extra verhoging van 5 cm. Het kan gemakkelijk aan de lattenbodem van de ouders bevestigd worden met bandjes. Eens het kind te groot wordt, tovert u het bed gewoon om in een bank. Je moet er maar opkomen! Ideaal voor vrouwen die borstvoeding geven of voor ouders die hun kinderen ’s nachts gewoon graag in de buurt houden.

Vernis afwerking

Voltooi uw aankoop 40x90

 • Latex-matras kokos 40 x 90 cm

  69,90 

  100% natuurlijke materialen - Ultra-ademend - Afneembare hoes

  Een volledig natuurlijke matras voor wiegjes van kokos en latex, 100% natuurlijk die het comfort van latex combineert met de ideale ondersteuning van kokos. Zo biedt u uw baby een uitzonderlijk comfort vanaf de geboorte, zonder overmatig zweten.

  ToevoegenVerwijderen

Personalisatie

 • * Kleine aanpassingen, bijvoorbeeld het invoegen van het silhouet van een knuffel van een foto of een ander karakter. Gelieve er nota van te nemen dat de reproductie van gelicentieerde personages verboden is. Elysta behoudt zich het recht voor om voor een grote aanpassing kosten in rekening te brengen, afhankelijk van de grootte van het verzoek.

Artikelnummer: EBCDV Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Een bedje dat qua slaaphoogte perfect is aangepast aan het bed van de ouders, met een hoogte van 25 tot 55 cm en een extra verhoging van 5 cm. Het kan gemakkelijk aan de lattenbodem van de ouders bevestigd worden met bandjes. Eens het kind te groot wordt, tovert u het bed gewoon om in een bank. Je moet er maar opkomen! Ideaal voor vrouwen die borstvoeding geven of voor ouders die hun kinderen 's nachts gewoon graag in de buurt houden.

Slapen bij uw baby? Wat een idee!
 "Toen ons dochtertje geboren werd, wilden we graag dat ze bij ons sliep.", zo vertelt Maud: "Ik weet dat het in de westerse cultuur wordt aangeraden om het kind zo vroeg mogelijk in zijn 'eigen' kamer te laten slapen. Maar de tijden veranderen nu eenmaal."
Er zijn steeds meer kinderspecialisten die beseffen dat het niet per se, zelfs absoluut niet nodig is om je kind, nadat het 9 maanden in de buik van de mama heeft doorgebracht, abrupt te scheiden van zijn moeder…! Integendeel, als een baby van bij de geboorte op z'n gemak is, heeft het meer kans om zich als kind fysiek en mentaal goed te voelen!

Studies hierover tonen de vele voordelen aan van de Cododo-wieg. Dit zijn de 3 belangrijkste:

 • Moeder en kind voelen zich op hun gemak. De nabijheid en het horen van elkaars ademhaling brengt rust, vermindert de angstgevoelens, zowel bij de moeder als bij de zuigeling.
 • Betere borstvoeding. Als de baby honger krijgt en onrustig wordt, hoeft de mama niet op te staan. Ze kan hem of haar gewoon bij haar nemen en de borst geven.
 • Betere nachtrust. Na de borstvoeding kunnen moeder en kind gewoon verder slapen.
 • Eens het kind te groot is, tovert u het bedje gewoon om in een bank.

De Cododo beschikt over dezelfde mogelijkheden als de andere meubels. Wat een figuur!
Het bed kan, afhankelijk van uw wensen, verschillende vormen aannemen. U kunt een voornaam laten graveren, het silhouet van een dier of van de knuffel van uw kind toevoegen… alles kan!

Volledige informatie

Breedte

42 cm

Lengte

102 cm

Hoogte

111 cm

Assise

25 à 55cm

Maximale lading

120 kg

Personalisatie

Ja

Max. matrasdikte

8 cm

Afmetingen matras

40 cm x 90 cm

evolutie

Bank

Bel ons!

+32 85 55 91 20