www.elysta.be

Droombedden

Elysta tekent en realiseert originele meubels voor de slaapkamers van kinderen. “Droombedden” of “hutten bedden”», stoelen, tafels, bedhekken of boekenkasten… personaliseerbaar. Dit maakt elk model uniek. Die kleine cocons hebben een positieve invloed op de slaap van de kinderen. Dankzij zijn clip-pen systeem, wordt de installatie gemakkelijk, zonder nagel of schroef. Om de dromen een heel leven te laten duren, kunnen de evolutieve bedden van 2 tot 18 jaar gebruikt worden. Om milieuvriendelijk te blijven, zijn het design en de fabricatie 100% Belgisch.

Aanpasbaar

Om uw meubels uniek te maken, zijn er voor  elk meubel verschillende opties . Als u wilt, kunt u een voornaam graveren, een thema voor de boekenkast kiezen, of nog iets meer persoonlijk : een diertje aanpassen naar de figuur van het knuffeltje van uw kinderen !

Evolutief bed

Als uw kind niet meer in een hut wilt slapen, hebt u de mogelijkheid om het bovenste deel gemakkelijk om te vormen door middel van de meegeleverde latten. Het bed wordt dan een eenvoudig bed dat bij een tiener past. Zo evolueert het bed met uw kind mee.

Gemakkelijke installatie

Dankzij het makkelijk clipsysteem, vraagt de installatie  geen specifieke competenties of hulpmiddelen. De bedden kunnen verschillende keren worden heropgebouwd zonder schade te ondervinden. Het systeem is zodanig uitgedacht dat de bevestigingen makkelijk door een volwassene uit elkaar kunnen gehaald worden, maar niet door kinderen.

Een lokale product

Elk model is in onze workshop in België getekend, gepersonaliseerde en gemaakt.

Milieuvriendelijk

Ons bedrijf werkt met ecologische materialen zoals  berk om een duurzaam beheer van onze bossen te waarborgen.

Een ambachtelijke producite

 

Het Elysta project is de vrucht van het werk van twee mensen die gepassioneerd zijn door hout,  decoratie en al wat mooi is.  Erwan Morelle en Maud Roegiers zijn twee complementaire kunstenaars. Verschillende projecten werden door die osmose geboren. Eerst voor hun kinderen in familiaal kader, en mettertijd is het project gegroeid en beslisten ze om hun project te commercialiseren .

Maud ROEGIERS

Ze tekent en bedenkt de Elysta wereld. Door haar gepersonaliseerde aanpak maakt ze elke bestelling uniek.

Erwan MORELLE

Hij geeft vorm, snijdt, en verwent elke bestelling tot aan de levering.