Ontdek de voordelen van hutbedden.

Denk je aan een nieuwe kinderkamer?
De ideale gelegenheid om een hutbed te plaatsen, welk kind droomt er niet van!
Een hut in de kamer hebben waar het zijn verbeelding en creativiteit de vrije loop kan laten!
Een hutbed is niet alleen origineel et ludiek, maar is ook het ideale speelterrein voor kinderen op zoek naar avontuur.
De hutbedden hebben alles wat een kind wilt, logisch dus dat ze al een tijdje opnieuw in de mode zijn. Een leuke en originele manier om het nuttige aan het aangename te koppelen dus, en om het slaapmoment om te toveren tot een spannend avontuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een safari door de jungle, avonturier spelen in een hoge boom of met zijn favoriete dier slapen? Oneindig veel mogelijkheden en verhalen.
Het bed biedt eindeloos veel voordelen: het is grappig, het stimuleert het leerproces van uw oogappel, het ontwikkelt de verbeelding, het verhoogt het welzijn van uw kind en helpt bij de fysieke ontwikkeling, het geeft uw kind meer zin om te gaan slapen en bevordert de nachtrust.
Zo is uw kind veel minder snel afgeleid in een hutbed dan in een klassiek bed: het voelt zich beschermd en het kan er spelen in een ruimte die perfect aan zijn grootte is aangepast.

Over Elysta

Erwan Morelle en Maud Roegiers zijn twee perfect complementaire artiesten die bezeten zijn door hout, decoratie en mooie spulletjes. Elk model wordt ontworpen, gepersonaliseerd en vervaardigd in hun atelier in Andenne in Wallonië.
In het kader van een duurzaam bosbeheer werken ze met ecologische materialen zoals berkenhout en alles wordt met de hand vervaardigd.

U kunt perfect uw hutbed personaliseren door de voornaam van uw kind te laten graveren of zelfs door een uniek figuur toe te voegen, bijvoorbeeld op basis van een foto van de knuffel van uw kind of van zijn favoriete dier. Voor de montage hebt u dankzij het bevestigingssysteem in één klik absoluut geen ervaring of gereedschap nodig.
En bovendien kunt u, wanneer uw kind niet meer in een hut wil slapen, gewoon het bovenste deel verwijderen met handige latten die u bij de aankoop ontvangt. Zo tovert u het hutbed om tot een perfect eenpersoonsbed voor tieners. U wilt natuurlijk wel dat het bed meegroeit met uw kind.