Elysta – Beloond op Mind&Market in de categorie ‘Design’ – ING-prijs

Elysta – Beloond op Mind&Market in de categorie 'Design' – ING-prijs

We sleepten op Mind&Market de ING-prijs in de wacht in de categorie ‘Design’, met daarbij horende financiële ondersteuning. Ons design viel sterk in de smaak op Mind&Market.

Een Elysta-design? 

Elysta ontwerpt en ontwikkelt originele, meegroeiende meubels voor kinderkamers, waar geen ijzer aan te pas komt. Personaliseerbare ‘droombedden’, ‘hutbedden’, stoelen, tafels, kinderhekjes of boekenkasten, … Zo wordt elk model uniek. Kleine cocons die de nachtrust van onze kinderen bevorderen. Alle meubels kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en gedemonteerd dankzij een monteersysteem met bevestigende clips en zonder dat er schroeven aan te pas komen! Elysta speelt ook in op specifieke vragen van klanten. Alles staat in het teken van de droomwereld van het kind, zonder uiteraard de behoeften van de ouders te vergeten bij deze ontwerpen op maat.
De onderneming streeft naar duurzaam bosbeheer en maakt daarom gebruik van ecologisch materiaal zoals berkenhout, en bovendien is alles van volledig Belgische productie.

Wat is Mind&Market

Mind&Market ondersteunt innovatieve ondernemingen en projecten die het resultaat zijn van het economische en academische weefsel van Wallonië. Innovatie mag hier in brede zin gelezen worden (innovatie qua producten, processen en diensten) en geldt voor alle sectoren (gezondheid, ICT, engineering, chemie, voeding, marketing, management, duurzame ontwikkeling enz.).

Maak kennis met de ruim 40 innovatieve projecten via pitch-sessies, fora of onze demoruimte.

Elysta – Beloond op Mind&Market in de categorie 'Design' – ING-prijs

Mind & Market Namen – organisatie van TRAKK, BEP en LinKube – dinsdag 28 november 2017 in het prestigieuze kader van het Château Bayard in Eghezée, van 13 tot 19 u.

De hoofddoelstelling van Mind&Market: het winnende team samenstellen rond het project… Daarom vragen we uw hulp!

  • Bent u technisch dienstverlener of commercieel medewerker die dankzij uw ervaring graag spannende projecten wilt ondersteunen?
  • Bent u als investeerder steeds op zoek naar interessante en veelbelovende projecten?
  • Bent u een High Potential op zoek naar een nieuw team?
  • Volgt u steeds de nieuwste innovaties en trends op de voet?
  • Wilt u graag meewerken aan de sterke reconversie-ambities van Namen en bij uitbreiding heel Wallonië?
  • Of bent u gewoon even op zoek naar inspiratie?

Ontdek dan snel de 48 deelnemende projecten en hun verwachtingen. U vindt deze onder het tabblad ‘Projets présents au forum’.

– Het tweede streven van Mind&Market: bezoekers bewustmaken van innovatie en van nieuwe projectmanagement-methodes!

De onderneming MAKE IT bijvoorbeeld doorbreekt de klassieke management-methodes en hanteert een volledig nieuw uitgangspunt: ‘Waarom een product pas verkopen als het volledig af is?’. Benieuwd? Volg samen met ons hun lezing om 13.30 uur.

– Tenslotte is de derde doelstelling van deze Mind&Market om u te laten deelnemen aan een echte networking-ervaring: we verwachten ruim 250 genodigden met uiteenlopende achtergronden, telkens op zoek naar verrassende ontmoetingen, vruchtbare gesprekken en verrijkende kennismakingen.

We doen er alles aan om uw bezoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

  • Daarom zijn er specifieke discussieruimtes
  • en ontvangt u enkele dagen vóór het event een volledige deelnemerslijst.

Dus of u nu voor de eerste, de tweede of de derde doelstelling komt, of voor alle drie tegelijk, dit event is zonder twijfel meer dan de moeite waard!