De ‘Cododo-wieg’ (samen slapen), alleen maar praktisch!

Een bedje dat qua slaaphoogte perfect is aangepast aan het bed van de ouders en dat gemakkelijk met bandjes kan worden vastgemaakt aan de ouderlijke lattenbodem. Eens het kind te groot is, tovert u het bed gewoon om in een bank. Je moet er maar opkomen! Ideaal voor vrouwen die borstvoeding geven of voor ouders die hun kinderen ’s nachts gewoon graag in de buurt houden.

Slapen bij uw baby? Wat een idee!
Toen ons dochtertje geboren werd, wilden we graag dat ze bij ons sliep”, zo vertelt Maud.Ik weet dat het in onze westerse cultuur wordt aangeraden om het kind zo vroeg mogelijk in zijn ‘eigen’ kamer te laten slapen. Maar de tijden veranderen nu eenmaal.
Er zijn steeds meer kinderspecialisten die beseffen dat het niet per se, zelfs absoluut niet nodig is om je kind abrupt te scheiden van zijn moeder nadat het 9 maanden in de buik van de mama heeft doorgebracht…! Integendeel, een baby die van bij de geboorte op z’n gemak is, heeft meer kans om zich als kind fysiek en mentaal goed te voelen!

Studies hierover tonen de vele voordelen aan van de Cododo-wieg (‘samen slapen’).

Dit zijn de 3 belangrijkste:

  • Moeder en kind voelen zich op hun gemak. De nabijheid en het horen van elkaars ademhaling biedt rust, vermindert de angstgevoelens, zowel bij de moeder als bij de zuigeling.
  • Betere borstvoeding. Als de baby honger krijgt en onrustig wordt, hoeft de mama niet op te staan. Ze kan hem of haar gewoon bij haar nemen en de borst geven.
  • Betere nachtrust. Na de borstvoeding kunnen moeder en kind gewoon verder slapen.

Eens het kind te groot is, tovert u het bedje gewoon om in een bank. De Cododo beschikt over dezelfde mogelijkheden als de andere meubels.

Wat een figuur!
Het bed kan, afhankelijk van uw wensen, verschillende vormen aannemen. U kunt een voornaam laten graveren, het silhouet van een dier of van de knuffel van uw kind toevoegen… alles kan!
Een bed dat meegroeit met de baby.
Zodra uw baby het bedje is ontgroeid, tovert u het om in een bank, dat uw kind nog kan gebruiken vooraleer het als decoratiestuk dient.
Eenvoudige montage
Bij de montage van een ELYSTA-product komen er geen schroeven, spijkers of gereedschap te pas! De bevestiging gebeurt met clips en eenvoudige monteersystemen. Dat betekent ook dat u de meubels eindeloos uit elkaar kunt halen en opnieuw in elkaar steken.

Naar onze cododo-wieg…