Selecteer een pagina

Kom ons steunen in het Mind&Market Salon@Namen dinsdag 28 november om 17 uur!

mind&market

Wie zijn we ?

Elysta tekent en realiseert originele en evolutieve meubels voor kinderkamers zonder enige hardware. “Denkbeeldige bedden”, “Hutten bedden”, stoelen, tafels, bedhekken en boekenkasten… allen personaliseerbaar. Elk model is uniek. Deze kleine cocons verbeteren de slaap van de kinderen. Dankzij het systeem dat in elkaar grijpt via clips, zonder hulp van vijzen, vraagt de installatie geen specifieke competenties of hulpmiddelen. Elysta kan ook antwoord bieden op specifieke vragen en is gebaseerd op de droomwereld van uw kinderen of van uzelf om creaties op maat te realiseren in functie van de mogelijkheden van de kamer of het project.
Ons bedrijf werkt met ecologische materialen zoals de berk om een duurzaam beheer van onze bossen te waarborgen en is 100% Belgisch.

Wat is Mind&Market

Mind & Market  ondersteunt ondernemende innovatieve projecten, afkomstig uit het economische en academische weefsel van Wallonië. Innovatie dient hier te worden verstaan in ruime zin en in alle sectoren (gezondheid, ICT, ingenieurstechniek, chemie, voedingsmiddelenindustrie, marketing, management, duurzame ontwikkeling, en z.).

Kom meer dan 40 projecten ontdekken met pitch sessie, discussie forums of in onze demo ruimte.

Programma van het forum :

13 uur – 13u00 : Welkom
13u30 – 14u15 : Lezing op thema « Hoe kan u snel een businessplan en- kans valideren ? » – Spreker : bedrijf MAKE IT.
17 uur : Voorstelling van ELYSTA
17u30 – 18 uur : Afsluiting show met de thema « Magie als communicatiesysteem » – Spreker : bedrijf In The Air.                         Een vleugje marketing, een snuifje nieuwe technologieën, alles overgoten met magie… Ziehier  het recept van een innovatieve communicatie om uw producten van de concurrentie te onderscheiden  18 uur – 18u30 :  Prijsuitreiking voor beste pitches.
18u30 – 19u00 : Afsluiting drink.

Adres : Château Bayard in Eghezée

We rekenen op jullie om ons te aanmoedigen !

Erwan et Maud

EnregistrerEnregistrer

EnregistrerEnregistrerEnregistrerEnregistrer