Selecteer een pagina

Connect your child to nature…

Aanpasbaar

Om uw meubels uniek te maken, zijn er voor elk meubel verschillende opties . Als u wilt, kunt u een voornaam graveren, een thema voor de boekenkast kiezen, of nog iets meer persoonlijk : een diertje aanpassen naar de figuur van het knuffeltje van uw kinderen !

 

Een lokale product

Elk model is in onze workshop in België getekend, gepersonnaliseerde en gemaakt. We werken met ecologische materialen zoals de berk in het belang van een duurzaam beheer van onze bossen.

Gemakkelijke installatie

Dankzij het makkelijk clipsysteem, vraagt de installatie geen specifieke competenties of hulpmiddelen. De bedden kunnen verschillende keren worden heropgebouwd zonder schade te ondervinden. Het systeem is zodanig uitgedacht dat de bevestigingen makkelijk door een volwassene uit elkaar kunnen gehaald worden, maar niet door kinderen.

Evolutief bed

Als uw kind niet meer in een hut wilt slapen, hebt u de mogelijkheid om het bovenste deel gemakkelijk om te vormen door middel van de meegeleverde latten. Het bed wordt dan een eenvoudig bed dat bij een tiener past. Zo evolueert het bed met uw kind mee.

Een ambachtelijke productie

Het Elysta project is de vrucht van het werk van twee mensen die gepassioneerd zijn door hout, decoratie en al wat mooi is. Erwan Morelle en Maud Roegiers zijn twee complementaire kunstenaars. Verschillende projecten werden door die osmose geboren. Eerst voor hun kinderen in familiaal kader, en mettertijd is het project gegroeid en beslisten ze om hun project te commercialiseren .

Maud ROEGIERS

Ze tekent en bedenkt de Elysta wereld. Door haar gepersonaliseerde aanpak maakt ze elke bestelling uniek.

Erwan MORELLE

Hij geeft vorm, snijdt, en verwent elke bestelling tot aan de levering.

Tot de ”Elysta” newsletter inschrijven

11 + 15 =